پاورپوینت تحقیق کنترل علفهای هرز دیمزار

پاورپوینت تحقیق کنترل علفهای هرز  دیمزار پاورپوینت تحقیق کنترل علفهای هرز  دیمزار

دسته : کشاورزی و زراعت

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 52 KB

تعداد صفحات : 21

بازدیدها : 149

برچسبها : دانلود پاورپوینت کنترل علفهای هرز

مبلغ : 5500 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه تحقیقاتی علف هاي هرز و كنترل آن در شرايط ديم، با بررسی انواع و ویژگی های علفهای هرز و مبارزه با آنها، در فرمت پاورپوینت قابل ویرایش

فهرست مطالب

مقدمه: تعریف علف هرز

ویژگی های خاص علف هرز

طبقه بندی علف هرز

راههای انتشار و هجوم علف هرز

نحوه خسارت

مبارزه باعلفهای هرز در دیمزارها

زمان مبارزه

پیشگیری از ورود علف هرز به مزرعه

نحوه مبارزه شیمیایی و فیزیکی

فهرست منابع

------------------

بخشهایی مختلف از متن پاورپوینت دانلودی

عنوان :

علف های هرز و کنترل آن در شرایط دیم

تعریف علف هرز و مشخصات و اهمیت آن

معمولاً دو تعریف برای علف هرز وجود دارد: علف های هرز به عنوان گیاهانی هستند که به طور ناخواسته خارج از مکان اصلی خود می رویند و در تعریف دیگرعلفهای هرز را به عنوان گیاهانی که کاربردشان هنوز شناخته نشده است معرفی می کنند.

طبق تعریف اول: بین علف های هرز واقعی و گیاهانی که تنها مزاحمت های اتفاقی به وجود می آورند تفاوت چندانی وجود ندارد.

مثلاً اگر در مزرعه سویا گیاه ذرت پیدا شد مطمئناً ذرت درغیر مکان خود به طور ناخواسته روئیده است.اما هیچگاه خسارتی را که علفهای هرزی مثل پیچک و توق دارند نمی توانند داشته باشند.

...

راههای انتشار و هجوم علف هرز

در درجه اول کشاورزان عامل اصلی الودگی مزارع به علفهای هرز هستند. مشخص ترین راه ورود به یک مزرعه از طریق استفاده از بذر آلوده است که با استفاده از بذرهای گواهی شده می توان این مشکل را حل کرد. استفاده از کودهای گوسفندی در حالی که در مناطق آلوده چرا کرده باشند و در صورتی که خوب پوسیده نشده باشند باعث انتقال بذر آلوده به مزارع دیگر خواهد شد

علفهای هرزی که در حاشیه مزرعه هستند نیز منبعی برای انتقال آلودگی به قسمت های دیگر مزرعه است. تاخیر درعملیات شخم و برداشت نیز باعث آلوده کردن مزرعه خواهد شد.

...

مبارزه با علفهای هرز در دیمزارها

بسیاری از گیاهان زراعی نمی توانند در دیمزارها باعلف هرز رقابت کنند. از بین بردن علف های هرز، به منظور جلوگیری از رقابت سرسختانه آنها با محصولات زراعی از نظر مصرف آب وعناصرغذایی و نور امری ضروری است. وقتی که سطح خاک خشک و یا کاملاً با گیاه پوشیده شده است خروج آب از خاک عمدتاً از طریق تعرق صورت می گیرد. در بسیاری از خاک ها اتلاف تبخیری اب های ذخیره شده در اعماق بیشتر خاک ناچیز و همچنین کند بوده است و جذب رطوبت به وسیله گیاه و اتلاف تعرقی آب به مراتب از تبخیر آب از سطح خاک بیشتر می باشد.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید