مبانی نظری و پیشینه تحقیق انگیزش پیشرفت تحصیلی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق انگیزش پیشرفت تحصیلی مبانی نظری و پیشینه تحقیق انگیزش پیشرفت تحصیلی

دسته : -مبانی و پیشینه نظری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 55 KB

تعداد صفحات : 37

بازدیدها : 795

برچسبها : انگیزش پیشرفت تحصیلی مبانی نظری پیشینه پژوهش

مبلغ : 12000 تومان

خرید این فایل

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش فصل دوم دوم پایان نامه درخصوص انگیزش پیشرفت تحصیلی

فهرست مطالب

مبانی نظری تحقیق انگیزش پیشرفت تحصیلی

پیشرفت

اهداف پیشرفت

منشا نیاز به پیشرفت

مدل پیشرفت اتکینسون

نظریه مک کللند

انگیزه پیشرفت

زمینه اجتماعی انگیزه پیشرفت

ویژگی های دانش آموزان دارای انگیزش پیشرفت

نظریه ها ی انگیزشی

جان اتکینسون

ویکتور وروم

کمپبل و پریچارد

وین ماندی و همکارانش

بیریل سان و استانیر

میسکل

فروید

انگیزش هدف است یا وسیله

عوامل موثر بر انگیزش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

ارتباط انگیزه پیشرفت و پیشرفت تحصیلی

ویژگی دانش آموزان دارای انگیزه پیشرفت بالا

راه کارهای ایجاد انگیزه در دانش آموزان و تاثیر آن در پیشرفت تحصیلی

آموزش انگیزه پیشرفت

پیشینه تحقیق

فهرست منابع و مآخذ

منابع فارسی

منابع لاتین

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع :انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

********************

گزیده ای از بخشهای مختلف متن تحقیق دانلودی

مبانی نظری انگیزش پیشرفت تحصیلی

سازه ی انگیزش پیشرفت تحصیلی در مدرسه به رفتارهایی که به یادگیری پیشرفت مربوط است ، اطلاق می شود.

رویکردهای زیادی برای تعریف انگیزش پیشرفت تحصیلی وجود دارد ، بعضی از رویکردها به انگیزش های مربوط به موفقیت به طور عام می پردازند . یکی از آن ها ، رویکرد هدف هاست. رویکرد هدف ها براساس انگیزش های سازگارانه و ناسازگارانه پدید آمده است.

تحقیقات در این زمینه این رویکرد نشان داده است ، کودکانی که توانایی های یکسانی دارند ، در برابر مشکلات آموزشی و یادگیری ، پاسخ های متفاوتی می دهند ، بعضی از افراد با وجود توانایی های سطح بالا با این دشواری ها به گونه ی مواجه می شوند که به نظر می رسد توانایی اندکی دارند و از این که تلاش-هایشان به موفقیت نمی رسد ، ناامید می شوند ، گاهی در قالب الگوی درماندگی آموخته شده آن را تفسیر می کنند که ناسازگارانه است ، زیرا در مقابل رسیدن کودکان به اهداف ارزشمند و بالفعل کردن توانایی های درونی آن ها مانع ایجاد می کند .در مقابل ، گروهی مشکلات را به گونه ی می بینند که می توانند بر چالش هایی که بر سر راه شان هست غلبه کنند ، از مشکلات ناراحت نمی شوند ، حتی در وجودشان احساس لذت از غلبه نمودن بر چالش پدید می آید . آن ها توجه خود را به تغییر دادن راهبردها با حداکثر تلاش متمرکز می کنند و سطوح حل مسئله خود را غنی تر می کنند . این واکنش ها را پاسخ هایی با جهت گیری تسلط می نامند.

پژوهشگران انگیزش پیشرفت تحصیلی را مربوط به دو طبقه از اهداف می دانند : اهداف عملکردی و اهداف یادگیری. دوئیک در نظریه هدف محوری خود پیش بینی می کند ، رفتار افراد با سوگیری های متفاوت در دست یابی به اهداف، به ادراک آنان از توانایی هایشان بستگی خواهد داشت.

...

عوامل موثر بر انگیزش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

بطور کلی بهترین راه ایجاد انگیزش پیشرفت تحصیلی یادگیرندگان بهبود شرایط یادگیری و افزایش سطح کیفی روش های آموزشی است. از این طریق یادگیرندگان به موفقیت بیشتر در یادگیری نائل می آیند و این کسب موفقیت علاقه و انگیزش آنها را نسبت به یادگیری مطالب تازه افزایش می دهد. در زیر روش ها و فنونی را معرفی می کنیم که استفاده از آنها معلم را در بالا بردن سطح انگیزشی یادگیرندگان یاری می دهد.

1 - مشخص کردن اهداف آموزشی

آنچه را که از یادگیرندگان به عنوان هدف آموزشی انتظار دارید، در آغاز درس دقیقا به دانش آموزان بگویید. ترغیب یادگیری دانش آموزان و دانشجویان مستلزم بیام صریح هدف های آموزشی و نوع رفتارها یا مهارت هایی است که آنها می خواهند بیاموزند. پژوهش های انجام شده نشان داده اند یادگیرندگانی که از هدف های درس و آموزشی مطلع نمی شوند، به خوبی یادگیرندگانی که معلم پیش از آغاز درس دقیقا آنها می گوید که چه انتظاراتی از آنها دارد، در پیشرفت درسی موفق نمی شوند.

...

پیشینه پژوهش انگیزش پیشرفت تحصیلی

باقری در پایان نامه خود تحت عنوانبررسی رابطه شیوه های فرزندپروری با انگیزش پیشرفت و رابطه متغیر اخیر با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان پسر دوره راهنمایی اهوازبه این نتایج دست یافت: 1- بین متغیر استقلال آموزی، تسلط آموزی و مراقبت آموزی با انگیزش پیشرفت رابطه معنی دار آماری وجود دارد. 2- بین نمره های انگیزش پیشرفت با نمره های پیشرفت تحصیلی رابطه مثبت معنی دار وجود دارد.

زارع در پایان نامه خود تحت عنوان بررسی رابطه بین انگیزه پیشرفت، جنسیت و عزت نفسبه این نتایج رسید: 1- بین انگیزش پیشرفت و جنسیت دانش آموزان دبیرستانی ارتباط معناداری وجود دارد. 2- بین انگیزش پیشرفت و عزت نفس دانش آموزان دبیرستانی ارتباط معناداری وجود دارد. 3- بین عزت نفس و جنسیت دانش آموزان دبیرستانی ارتباط معناداری وجود دارد. 4- ترتیب تولد بر انگیزش پیشرفت دانش آموزان دبیرستانی تأثیر دارد. 5- ترتیب تولد بر عزت نفس دانش آموزان دبیرستانی تأثیر دارد. 6- پایه کلاسی بر انگیزش پیشرفت دانش آموزان دبیرستانی تأثیر دارد.

مختاری در پایان نامه خود به نام مقایسه میزان پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در دو نظام آموزشی جدید و قدیم در شهر اصفهانبه این نتیجه رسید: آنچه بیشتر از نوع نظام آموزشی بر میزان پیشرفت تحصیلی مؤثر است، خصوصیات دانش آموزان می باشد. به عبارت دیگر دانش آموزانی که دارای توانایی قبلی بیشتری هستند، تصور مثبت تری از خود دارند و انگیزش بیشتری برای پیشرفت دارند، در هر دو نظام از پیشرفت تحصیلی بیشتری برخوردارند.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید